Att aldrig någonsin sitta på dubbla stolar är en självklarhet

I veckans nummer av Resumé ger jag min syn på byråvalskonsulter som tar betalt av de byråer de rekommenderar.

Att vara opartisk är fundamentalt i mitt uppdrag och för det förtroende jag får i min roll.

Jag tror dessutom att det är fel grund att starta ett sådant viktigt samarbete på. De vinster som byrån får genom sina uppdrag ska gå till att utveckla dem som byrå, för kompetensutveckling för medarbetarna och annat som kommer kunderna till godo. Den här typen av kickback gynnar definitivt inte kunderna och jag tror att det skulle missgynna branschen starkt om det fick fäste.

Läs gärna mer här: Resumé (bakom betalvägg)

dd97276da09d88dae4b9a7f1739708c9

Senaste inläggen


Kontakt

gunilla_vd

Gunilla Bergh, VD

Audits, Byråval, Utbildning & Utveckling kommunikationsavdelningar

+46 705 640 641
Sara

Sara Farahani

Audits, Byråval samt Utveckling kommunikationsavdelningar

+46 704 500 990
CWL liten bild

Christina Wihlner Lentell

Audits, Byråval samt Utveckling kommunikationsavdelningar

+46 70 7302433