Om oss

Vi tror på ett gediget engagemang, självklar nyfikenhet och en extraordinär hög ambition. Det är nyckeln till de goda samarbeten som vi vill skapa mellan marknadsavdelningar och deras byråer. Vi vill medverka till att branschen och samarbetsformer utvecklas i takt med de förändringar som sker i medielandskapet, på ett sunt och hållbart sätt.

Vi är rådgivare till Sveriges Annonsörer, där vi medverkar till att utveckla förutsättningar för hållbara byrårelationer och skapar riktlinjer och praxis för upphandlingar och samarbeten. Vi vill utmana och påverka branschen där vi kan.

Ett lyckat samarbete handlar inte bara om slutresultatet.
Ett lyckat slutresultat handlar däremot nästan undantagslöst om ett lyckat samarbete.

Det är därför vi heter Engage Marketing.

Gunilla Bergh

Gunilla är grundare till Engage Marketing och har en spetskompetens av upphandling av strategiska och kreativa kommunikationstjänster. För näringsliv och offentlig sektor.


Elin Palmelius

Elin har lång erfarenhet som strategisk kundansvarig på reklambyråer och de senaste fem åren har hon varit ansvarig för de kreativa byråpartnerskapen på Meta i Norden.

Elin kommer in med ett nytt perspektiv och erfarenhet från den nordiska byråmarknaden. Med sin djupa kunskap inom digitala plattformar och AI hjälper hon kunder att kravställa samt navigera i byrålandskapet för hitta sin optimala samarbetsstruktur.


John Torbjörnsson

John Torbjörnsson är upphandlingsjurist med mångårig erfarenhet av offentlig upphandling.

John arbetar både operativt och strategiskt i uppdrag och kan bistå genom hela upphandlingsprocessen. Ett värdefullt komplement för myndigheter med begränsade eller inga egna upphandlingsresurser.