Om oss

medium_gunilla_bergh

Gunilla Bergh

Gunilla Bergh, grundare till Engage Marketing, har med sina 30 år i kommunikationsbranschen, varav 14 år på olika reklambyråer, en gedigen erfarenhet. Hon är Sveriges ledande byråvalskonsult och utbildare med fokus på bättre samarbeten, systematisering av processer och upphandling av kommunikation. Resultatet av hennes konkreta arbetsmetoder är implementerade på en rad internationella och nationella koncerner. Gunilla startade diplomutbildningen för Produktionsledare på Berghs School of Communication, där hon idag också ansvarar för ett flertal kurser. Hon är också flitigt anlitad föreläsare för Talarforum, Företagsuniversitetet, Confex med flera. Gunilla är VD och har övergripande kundansvar på Engage Marketing.


Sara Farahani

Sara Farahani ansvarar för Engage Marketings erbjudande inom utveckling av kommunikationsavdelningar. Sara har över 12 års erfarenhet från reklam- och kommunikationsbranschen, där hon innehaft flera exekutiva befattningar. Sara är specialist inom verksamhetsutveckling och processoptimering med kostnads- och effektivitetsförbättringar som yttersta resultat. De senaste åren har Sara effektiviserat kommunikationsavdelningar för några av Sveriges största företag och organisationer.


Bobo2

Bo Seifert – In Memorial

Bobo Seifert är strategisk rådgivare på Engage Marketing. Bobo har varit verksam som företagsledare på tre kontinenter. Han har haft ansvaret för amerikanska, asiatiska, europeiska och svenska företag med tyngdpunkt inom media, marknadsföring och försäljning. De senaste åren har han arbetat som affärsutvecklare och strategisk rådgivare när det gällt marknads- och företagsutveckling, reklamstrategiska frågor samt val av kommunikationsbyrå. Sin reklambyråkarriär inledde han på Leo Burnett i Chicago. 1980 fick han utmaningen att utveckla Young & Rubicam Sweden. I mitten på 80-talet fick han sedan ansvaret för sammanslagningen av Dentsu med Y&R då DYR Asia bildades med över 10,000 anställda. Bobo har även varit VD för ISL International, bl.a. med uppdraget att marknadsföra fyra Olympiska Spel globalt.

TT 3_sista

Toomas Tartu

Toomas Tartu ansvarar för Engage Marketings erbjudande i västra Sverige.  Toomas har 18 års erfarenhet från reklambyråbranschen och varav fyra år som VD på Momentum inom McCann-nätverket. Innan dess har Toomas varit marknadschef för VM i friidrott 1995 i Göteborg. Toomas har arbetat med kunder både inom B2B och B2C samt även inom sponsring och event. Sin examen tog Toomas på Chalmers med inriktning mot marknadsföring och organisation. Tidigare har Toomas varit elitidrottare inom friidrott med landslagsuppdrag.


Kontakt

small_gunilla_bergh

Gunilla Bergh, VD

Audits, Byråval, Utbildning & Utveckling kommunikationsavdelningar

+46 705 640 641
TT_small

Toomas Tartu

Byråval, Utveckling kommunikationsavdelningar Göteborg

+46 705 29 57 70
Sara

Sara Farahani

Audits, Byråval, Utveckling kommunikationsavdelningar

+46 704 500 990