Om oss

medium_gunilla_bergh

Gunilla Bergh

Gunilla Bergh, grundare till Engage Marketing, har med sina 30 år i kommunikationsbranschen, varav 14 år på olika reklambyråer, en gedigen erfarenhet. Hon är Sveriges ledande byråvalskonsult och utbildare med fokus på bättre samarbeten, systematisering av processer och upphandling av kommunikation. Resultatet av hennes konkreta arbetsmetoder är implementerade på en rad internationella och nationella koncerner. Gunilla startade diplomutbildningen för Produktionsledare på Berghs School of Communication, där hon idag också ansvarar för ett flertal kurser. Hon är också flitigt anlitad föreläsare för Talarforum, Företagsuniversitetet, Confex med flera. Gunilla är VD och har övergripande kundansvar på Engage Marketing.


Sara Farahani

Sara Farahani ansvarar för Engage Marketings erbjudande inom utveckling av kommunikationsavdelningar. Sara har över 12 års erfarenhet från reklam- och kommunikationsbranschen, där hon innehaft flera exekutiva befattningar. Sara är specialist inom verksamhetsutveckling och processoptimering med kostnads- och effektivitetsförbättringar som yttersta resultat. De senaste åren har Sara effektiviserat kommunikationsavdelningar för några av Sveriges största företag och organisationer.


Christina Wihlner Lentell

Christina Wihlner Lentell har med sina 25 års erfarenhet i kommunikationsbranschen skaffat en gedigen kompetens inom media, reklam, sponsring, eventmarketing och market intelligence. Då hon verkat både inom mediebolag, kundföretag samt media och reklambyrå i olika ledande roller så har Christina lärt sig att identifiera affärsbehov, insikter och processer utifrån olika perspektiv. Hon har framgångsrikt drivit pitcher, upphandlingar och kundutveckling för flertalet av Sveriges största annonsörer och varit delaktig i advisory boards som arbetat för ett integrerat samarbete mellan byråer inom olika discipliner. Christina var en av de första konsulterna i Sverige som introducerade ekonometrisk modellering och digital preformance marketing i sina kundsamarbeten. Hon har engagerats av Global Intelligence Alliance som programledare för internationella publika konferenser i London och Amsterdam samt varit med och drivit internationella benchmarkforum som berört utvecklingsområden inom bla Internet of Things.

Kontakt

gunilla_vd

Gunilla Bergh, VD

Audits, Byråval, Utbildning & Utveckling kommunikationsavdelningar

+46 705 640 641
Sara

Sara Farahani

Audits, Byråval samt Utveckling kommunikationsavdelningar

+46 704 500 990
CWL liten bild

Christina Wihlner Lentell

Audits, Byråval samt Utveckling kommunikationsavdelningar

+46 70 7302433